Poletno varstvo

Slovanovo
košarkarsko
poletje

Tudi letos bomo za vse otroke organizirali počitniško varstvo, tekom katerega se bodo otroci spoznavali s košarko in drugimi športi, obiskali kopališče Kodeljevo, se zabavali in družili z vrstniki ter si tako popestrili poletne dneve v mestu.

KDAJ BO POČITNIŠKO VARSTVO POTEKALO?

Poletno varstvo vsako leto poteka v prvi dveh tednih julija.

KOMU JE NAMENJENO?

Slovanovo košarkarsko poletje je namenjeno vsem košarkarskim nadobudnežem, ki si skozi igro želijo spoznavali košarko ali pa se le zabavati ob druženje z ostalimi otroci. Vsi osnovnošolci se bodo skozi zabaven in sproščujoč način, z uporabo didaktičnih pripomočkov, spoznavali s športom. Naši izkušeni trenerji in animatorji pa bodo poskrbeli za to, da bodo otroci kakovostno preživeli počitnice.

KAJ VSE BOMO POČELI?

Vsi udeleženci se bomo zjutraj zbrali v dvorani Gimnazije Moste, kjer bomo opravili pripravo na jutranji trening in prve zabavne igre, zatem bo sledil krajši trening na zunanjih igriščih (v primeru dežja bodo vse aktivnosti potekale v dvorani), po treningu pa malica in sprostitev. Kasneje bodo potekale animacijske aktivnosti, obiskali nas bodo športniki, spoznali pa se bomo tudi s kakšnim drugim športom. Zatem bo sledilo kosilo in obisk bazena na Kodeljevem. Po kopanju bomo opravili še en krajši trening in košarkarske delavnice. Tekom tedna se bomo odpravili tudi na izlet na ljubljanski grad, na sladoled v center ter na Golovec.

Vsak dan bo program potekal med 8. in 16. uro.

CENA IN KAJ VSE LE TA VKLJUČUJE?

Cena posameznega termina znaša 120 evrov.

Cena obeh terminov znaša 200 evrov.

Cena vključuje:

–          učenja pod vodstvom kakovostnih in strokovno podkovanih Slovanovih trenerjev

–          celodnevno varstvo in animacija

–          uporaba sodobnih trenažnih pripomočkov in športne tehnologije v procesu treninga

–          sprostitev in dejavnosti na kopališču Kodeljevo

–          košarkarske delavnice

–          krajši izlet

–          vsakodnevna malica in kosilo

–          bidon KD Slovan

–          spominska majica Slovanovega košarkarskega poletja

KAKO SE LAHKO PRIJAVIM?

Za prijavo nam na elektronski naslov info@kdslovan.si pošljite IME, PRIIMEK, DATUM ROJSTVA, KONTAKTNO ŠTEVILKO ter TERMIN. Po prijavi vam bomo poslali nadaljnja navodila za izvedbo plačila.

Lokacije

Partnerji

Prijavi se na novice