Napovednik tekem pred jesenskimi počitnicami

Včeraj je naša članska ekipa žal izgubila v drugi pokalni tekmi izgubila proti Parkljem (77:53). Veliko bolje pa našim kaže v ligaškem tekmovanju, ker po dveh tekmah poraza še ne poznajo. Nova preizkušnja jih čaka že jutri, ko se bodo v Slovenski Bistrici pomerili proti tamkajšnji ekipi. Tekma se bo pričela ob 19. uri. Že danes pa naše člane selekcije akademije U17 A čaka gostovanje pri Rogaški.

To bo pa zgolj uvod v znova zanimiv konec tedna za naše selekcije akademije. Preden se pričnejo jesenske šolske počitnice, bodo v soboto fantje iz selekcije U17 B pa doma pričakali Petrol Olimpijo (tekma se bo v dvorani Kodeljevo pričela ob 9. uri).  U13 B gostuje pri Parkljih.

Tudi nedelja bo tekmovalna, saj člani selekcije akademije U15 A doma pričakujejo LTH Castings, takoj zatem pa U15 B Petrol Olimpijo. Tekme tega konca tedna pa bodo zaključili mladinci na gostovanju pri Hopsih.

Vsem našim košarkarjem želimo veliko sreče ter že zdaj stiskamo pesti za še en uspešen vikend! Vabljeni na vse domače tekme in vabljeni k navijanju.