Za
naše
zveste
sodelavce

Sponzorski Program

Nobena zgodba ne more biti uspešna brez trdnega in uspešnega sodelovanja z vsemi deležniki. V KD Slovan strmimo k vzajemnemu sodelovanju med klubom in našimi partnerji. V naši zgodbi si ob sebi želimo podjetji in posameznikov, ki v nas verjamejo in skupaj z nami verjamejo v svetlo prihodnost društva. Z odprtimi rokami medse sprejemamo vsakega, ki ima rad šport in razvoj le tega želi spodbuditi, poleg tega pa so pripravljeni podpirati mlade na poti do uresničitve sanj.

Naši zvesti sponzorji z nami rastejo in se razvijajo ter podpirajo našo vizijo in poslanstvo.

V svojem okolju in širše si želimo še naprej promovirati košarko, strast do te igre in na čim več mladostnikov prenesti ljubezen do športa in zdravega načina življenja. Naše najmlajše, v okviru Košarkarske šole in Košarkarskih krožkov, želimo spoznati z osnovami igre ter iz začetne zvedavosti vzgojiti ljubezen do košarke in željo po nadaljnjem športnem udejstvovanju.

Na Slovanov parket so v preteklosti stopili mnogi mladi in perspektivni igralci, ki so se prav na Kodeljevem prvič navdušili nad košarko, kasneje pa soustvarjali sam vrh evropske in svetovne košarke. Zato si prizadevamo mladim nadobudnim košarkarjem ponuditi pravo okolje in pogoje, da svoj talent kar najbolje vnovčijo in uresničijo svoje najvišje ambicije.

Košarka pa ni rezervirana samo za slovita imena, je na voljo vsem, ki jo nosijo v srcu in gojijo ljubezen do igre. Tako rekreacijski program skrbi za vse, ki bi si želeli postati ali ostati povezani s tem lepim športom.

Donatorski Program

Poleg sponzorskih programov pa imamo tudi donatorskega. Donator lahko postane vsak, ki srčno verjame v naš razvoj in nam želi pri tem pomagati in tako po svojih močeh donira za naše delovanje, saj smo neprofitno društvo, ki se trudi uresničevati svojo vizijo in spodbujati razvoj košarke v Sloveniji.

Poleg klasičnih donacij, vam v društvu omogočamo tudi nakazilo 0,5% dohodnine, ki jih lahko namesto državi podarite KD Slovan in tako našim mladim košarkarjem osvetlite prihodnost. Postopek za to pa je nadvse preprost. V spodnjem obrazcu izpolnite vaše podatke (ime, priimek, podatke o bivališču, davčno številko), ga nato natisnete in podpišete. Podpisan obrazen nam lahko prinesete v fizični obliki na sedež društva (Gortanova 21, 1000 Ljubljana) ali nam skeniran dokumet pošljete na info@kdslovan.si.

Za vašo prijaznost se že vnaprej zahvaljujemo.

Pridruži se nam, postani Slovan.

Partnerji

Prijavi se na novice