fbpx

Prvi
koši…
Prve
zmage….

Vsako znanje se prične z vstopom v šolo. Tudi košarkarsko znanje. Na Košarkarskem društvu Slovan si prizadevamo, otroke od malih nog navdušiti nad športom in zdravim načinom življenja ter želimo skozi učenje košarke vzgojiti mladostnike, ki jih bo krasil športni in timski duh.

Košarka mladim omogoča obilico zabave, sprostitev in druženje z vrstniki, poleg tega pa pomaga razvijati njihove motorične sposobnosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite v naši košarkarski šoli ali krožku in skupaj bomo oblikovali igrivo otroštvo povezano z ljubeznijo do košarke.

Košarkarska Šola

Naša košarkarska šola mladim nadebudnim košarkarjem nudi kvalitetno prvo znanje košarke. Naši izkušeni in izučeni trenerji na zabaven, sproščen način predstavljajo temelje igre in pomagajo vzgojiti poštene in odgovorne mlade igralce.

V naši Košarkarski šoli strmimo k temu, da čim več otrok košarko vzljubi in jo s seboj ponese skozi življenje.

Vodja šole košarke:

Anže Trafela

anze.trafela@kdslovan.si

041 256 526

U10

Za fante letnika 2008, 2009, 2010 in mlajši.

Spoznavajo košarko kot športa in njenih elementov, skozi igro in zabavo osvajajo osnovne motoričnih vzorce in tehnične vrline.

Termini:

Torek – 16.30-17.30

Četrtek – 15.30-17.00

U14

Fantje se učijo osnov košarke, tehnične elemente in osnove same igre, sodelujejo v skupini in se učijo osebne odgovornosti.

Termini:

Ponedeljek – 15.00-16.30

Sreda – 15.00-16.30

Četrtek – 16.30-18.00

Košarkarski Krožek

Brezplačni košarkarski krožek poteka na desetih ljubljanskih osnovnih šolah in je namenjen otrokom, ki se prvič spoznavajo s košarkarsko žogo. Naši odlični trenerji otrokom skozi igro, druženje in zabavo odpirajo vrata v svet košarke.

Da lahko mladim nadebudnim košarkarjem ponudimo brezplačne prve igre, so košarkarski krožki sofinancirani s strani Mestne občine Ljubljana.

Pridruži se nam, postani Slovan.

Če želite postati Slovan, vas vabimo, da izpolnete prijavnico in izberete Košarkarsko šolo ali Košarkarski krožek. Po pregledu prijavnice vam bomo poslali vse nadaljnje informacije!

Partnerji

Prijavi se na novice