Za
večne
ljubitelje…
 

Zavedamo se, da je ljubezen do športa večna, zdrav način življenja pa ključ do uspeha. Zato si želimo v naših programih rekreacije združiti prav to dvoje, začinjeno s pravo mero tekmovalnega duha. Rekreacijski program je namenjen vsem, ki košarko nosijo v srcu in si je želijo igrati.

Za srednješolce, študente, zaposlene in veterane organiziramo “pick-up” igre. Oblikovane petorke se med seboj pomerjajo brez nadležnih sodniških piščalk. Vsak član ekipe za zmago prejme 3 točke, za poraz pa eno. Tako se sproti vodi evidenca najuspešnejših posameznikov.

Srednješolska Rekreacija

Si srednješolec in obožuješ košarko? Torej se moraš priključiti naši rekreacijski skupini. V spodnjem zavihku lahko poiščeš najbližjo srednjo šolo, kjer se “pick-up” igre izvajajo in se nam pridružiš.

Univerzitetna Rekreacija

Si študent in obožuješ košarko? Priključi se kolegom na tebi najbližji fakulteti in ob “pick-up” igri košarke širi svoja poznanstva in pozabi na študijske skrbi.

Korporativna Rekreacija

Šport je najboljši način premagovanja vsakodnevnega stresa, ki ga v vsaki službi zagotovo ne manjka. S sodelavci se lahko priključite rekreacijskim “pick-up” igram v sklopu vaše organizacije, se tako še bolj povežete in poskrbite za še prijetnejšo klimo.

Veteranska Rekreacija

Preprosto obožujete košarko? Veteranska rekreacija odpira vrata vsem košarkarskim navdušencem vseh starosti. Vabljeni, da se priključite vam najbližji rekreacijski skupini.

VIP Rekreacija

Ljubezen do košarke je večna. Tudi, če je aktivno ne igrajo več.

Pridruži se nam, postani Slovan.

Če se želite priključiti kateri izmed rekreacijskih skupin, vas vabimo, da izpolnite spodnjo prijavnico. O vseh nadaljnjih informacijah vas bomo obvestili!

Partnerji

Prijavi se na novice