Obiščite KD Slovan na Minicity

23. septembra vas vabimo, da se ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti pridružite naši ekipi na Dnevu zelenega gibanja, ki ga prireja Minicity. Dogodek bo brezplačen, naši najmlajši pa se bodo družili na delavnicah, otroškem prometnem poligonu, učili se bodo kako poskrbeti za svojo varnost v cestnem prometu, spoznavali okolju prijaznejše načine mobilnosti in se udeležili akcij za ohranjanje čistega okolja ter se naučili pripraviti zdrav obrok.

Tudi na KD Slovan zagovarjamo odgovorno ravnanje z okoljem in skušamo vzgajati odgovorne mladostnike. Naša ekipa trenerjev bo pripravila zabavne športne igrice, tekom katerih se bodo lahko najmlajši naučili osnov košarke na igriv način.

Na voljo bo brezplačna avtobusna linija iz mesta do BTC-ja in to vsako okroglo uro, ob 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17. in 18. uri. Vstopate in izstopate lahko na postajališčih Bavarski dvor (Kora bar), Razstavišče, Bežigrad (Linhartova), Prekmurska, Savske stolpnice, Žale, Pokopališka, Šola Jarše, Jarše, (Kodrova – samo v nasprotni smeri), Kristalna palača.