Tradicionalni Božični turnir bo letos še bolj zanimiv!

V torek, 18. decembra bo Kodeljevo znova zaživelo, saj se bomo Slovanovci še zadnjič v starem letu podružili in si zaželeli vse dobro v novem. OD 16. ure dalje bo potekal naš tradicionalni Božični turnir, ki bo letos še bolj zanimiv in programsko še bolj bogat kot leta poprej.

Vse naše košarkarje smo med seboj pomešali in jih razdelili v osem ekip, ki smo jih poimenovali po osmih odličnih košarkarjih, ki so se nekdaj kalili na Slovanu – Goran Dragić, Zoran Dragić, Rašo Nesterović, Jaka Blažič, Jan Vesely, Jaka Lakovič. V soboto, nedeljo in ponedeljek bomo tudi razkrili imena in postave vseh ekip, ki bodo v torek med seboj se pomerili na revialnih tekmah in se skušali še bolj povezati in spoznati. Hkrati po potekal tudi spretnostni poligon, tekmovanje v metu trojk in prostih metih.

Bogat in zabaven bo tudi spremljevalni program, ki ga bo povezoval vedno zabavni Klemen Kopina, vsi obiskovalci bodo lahko domov odšli z novo navijaško opremo, ki jo bo moč kupiti na stojnici, potekal bo tudi bazar opreme, kjer bo lahko vsak prinesel kak kos, ki ga ne potrebuje več, v posebnem kotičku pa bomo predstavili tudi zgodovino našega kluba in na ogled bomo postavili vse naše številne trofeje, ki so se zbrale v več kot šestdesetletni zgodovini.

Nismo pa pozabili niti na naše želodčke. Pred dvorano bo na voljo brezplačno kuhano vino, čaj in kaj za pod zob, vse pa vabimo, da s seboj prinesete tudi kakšno domačo dobroto, da se lahko še bolj posladkamo.

Prepričani smo, da nas čaka čudovito košarkarsko popoldne in se veselimo snidenja!