Mesečno poročilo – oktober 2017

OKTOBER 2017 POROČILO 


V mesečnih poročilih vam predstavljamo dogajanje našega društva za pretekli mesec.

Na področju Akademije in šole vam predstavljamo statistike, napredek naših košarkarjev ter kako uspešno potekajo treningi in tekmovanja. Ker si prizadevamo biti čim bolj transparentni, vam predstavljamo delovanje društva. Našo skupnost gradimo na družbenih omrežjih in statistiko naše rasti lahko spremljate tudi vi. V napovedniku vas obveščamo tudi o vseh zanimivih dogodkih in aktivnostih, ki nas čakajo v prihodnjem mesecu.

AKADEMIJA & ŠOLA

Število vseh igralcev: 124

Prisotnost na treningih: 84%

Ocena treningov: 3.6 (71%)

Zmage/porazi: 15/14 (52%)

Ker želimo našim košarkarjem ponuditi nemoten razvoj njihove športne poti, natančno spremljamo njihov razvoj in napredek. Statistiko lahko spremljate tudi vi, na naši spletni strani. S klikom na spodnji gumb lahko dostopate do podatkov, najprej pa izberite selekcijo, ki vas zanima.

Statistika & Urnik

DRUŠTVO

Odstotek plačanih vadnin: 70%

Novi sponzorji: Cleaning d.o.o.

Prejete donacije: 932,62 EUR

Z veseljem vam predstavljamo našega novega in prvega sponzorja sezone 2017/18, Cleaning d.o.o.

V mesecu septembru je bilo poravnanih samo 70% vseh vadnin. Ker želimo plačevanje vadnin izboljšati, bomo z mesecem novembrom pričeli uporabljati aplikacijo Sports-portal.

Počaščeni smo, da ste se v preteklem letu mnogi odločili 0,5% od svoje dohodnine, namesto državi nameniti nam. V septembru smo pridobili ta sredstva iz leta 2016 in le teh je bilo kar 932,62 evrov. Tudi letos lahko ta delež namenite nam, postopek za to pa je nadvse preprost. V obrazcu izpolnite svoje podatke in nam obrazen prinesete v fizični obliki ali skeniran dokument pošljete.

Obrazec dohodnina

SKUPNOST

Facebook: 451

Instagram: 288

Twitter: 35

Želimo zgraditi močno in povezano skupnost Slovanovcev. Vabimo vas, da se nam pridružite na Facebooku, Instagramu in Twitterju. Izredno veseli pa bomo še kakšnega všečka in z veseljem bomo pozdravili vsakega novega sledilca.

 

NAPOVEDNIK

Od naslednjega tedna dalje boste lahko naročili novo športno opremo KD Slovana – drese, torbe, športne copate in trenirke!

Da bomo lažje spremljali plačila vadnin in bolj ažurno opravljali komunikacijo z vsemi deležniki, smo se z mesecem novembrom začeli posluževati aplikacije Sports-portal, ki nam omogoča tekoče spremljanje in upravljanje našega društva.

V prihodnjem obdobju pa nas čaka ogromno super dogodkov na katerih se bomo družili, se povezovali in spoznavali. Naše košarkarje čakajo pomembne in odločilne tekme, zato vabljeni, da spremljate našo spletno stran ter napovednike na Facebooku, tako boste lahko točno vedeli kdaj bodo spodbudo s tribun potrebovali naši fantje.