Dočakali smo pričetek tekmovanj

Po ureditvi spora na relaciji med Košarkarsko zvezo Slovenije in Društvom košarkarskih sodnikov, se s prihodnjim koncem tedna končno pričenjajo tekmovanja vseh selekcij. Tako tudi košarkarji KD Slovan začenjajo s tekmovalno sezono 2017/18.

 

Člani na gostovanje v Mursko Soboto

Članska ekipa bo v petek, 13. oktobra, gostovala pri Radenski Creativ Sobota. Tekma jih čaka ob 20.30 v dvorani Osnovne šole Murska Sobota.

Trener članske ekipe, Marko Markovič pred tekmo:

»Veseli nas, da so se tekme končno začele, saj je bilo to čakanje in negotovost mučno tako za igralce, kot tudi trenerje. Pričakujem zanimivo prvo tekmo proti Radenski Creativ Sobota, saj mislim, da smo zelo dobro pripravljeni.«

 

Mladince čakajo kvalifikacije za prvo ligo

V nedeljo, 15. oktobra mladinsko ekipo čakajo kvalifikacije za prvo slovensko ligo. Tekma bo v dvorani športnega društva Planina v Kranju ob 18. uri, pomerili pa se bodo proti ekipi Stražišče Kranj.

 

Člani selekcije akademije U13 na turnir v Grosuplje

Člani selekcije akademije U13 se bodo v soboto odpravili na turnir v Grosuplje, kjer se bodo v dvorani Osnovne šole Louisa Adamiča pomerili proti vrstnikom iz Grosuplja in Medvod.

 

Naši najmlajši na Triglav turnir

V soboto, 14. oktobra bosta selekciji akademije U11 A in U11 B tekmovali na Triglav turnirju. Tekme bodo potekale v ŠC Triglav na Bežigradu, s pričetkom ob 8. uri zjutraj.

 

Vabljeni k navijanju in stiskanju pesti za naše košarkarje!