KD Slovan del prve investicijske kampanje na platformi SportyCo!

 

Pri SportyCu verjamejo, da si vsak mlad in talentiran športnik zasluži priložnost za doseganje najvišjih ciljev na profesionalnem nivoju. Poleg tega pa verjamejo, da lahko vsak manjši investitor mlademu športniku na tej poti pomaga. Zavedajo pa se, da ima dandanes profesionalni šport visoke vstopne ovire, tako za športnika, kot tudi za investitorja.

Ker se mladi športniki soočajo z veliki težavami financiranja svojih športnih poti, prav tako pa se mnoga športna društva in klubi soočajo s finančnimi in likvidnimi težavami, se pri SportyCu trudijo te težave odpraviti.

S premikanjem omejitev vstopa v vrhunski šport in posledično s spreminjanjem financiranja v športni industriji želijo izboljšati pogoje za mlade športnike in investitorje. Z uporabo »crowdfunding« platforme, ki temelji na blockchainu, bodo športnikom pomagali pri zbiranju sredstev za doseganje njihovih najvišjih ciljev.

KD Slovan pa smo del prve investicijske kampanje na omenjeni platformi! Tako bomo skušali pridobiti partnerje, ki bodo z nami verjeli v uspeh naših mladih in perspektivnih košarkarjev.

Pri KD Slovan iščemo investitorje, ki nam bodo pomagali pri širitvi aktivnosti akademije, da bomo lahko nadaljevali našo bogato tradicijo vzgoje mladih in odličnih košarkarjev.

Predsednik KD Slovan, Niko Klanšek, je ob začetku kampanje povedal:

»Z zbiranjem sredstev na platformi SportyCo bomo lahko zagotovili dobre pogoje in storitve za razvoj igralcev. Poleg tega pa verjamemo tudi v blockchain, želimo si biti transparentni in predvsem si želimo biti v koraku s časom in novo tehnologijo. Upam, da bo to šele začetek!«

Več o sami kampanji si lahko preberete na uradni spletni strani SportyCo in investicijski strani. Uradno zbiranje sredstev se je pričelo danes.