Osvežena spletna stran in logotip

Da je nad KD Slovan zapihal svež veter opozarja tudi nova spletna stran in celostna grafična podoba. Želimo si povečati svoj doseg na družbenih omrežjih, hkrati pa svojo vizijo, svojo novo pot, po kateri bomo hodili na ramenih tradicije, predstaviti širši javnosti.

Našo spletno stran smo v duhu časa modernizirali, vse informacije in podatke pa digitalizirali.

Na spletni strani vam predstavljamo vse naše programe košarkarske šole, krožka, akademije in rekreacije. Ažurno bomo tudi objavljali tudi vse novice, poročila iz priprav, kampov in tekem vseh naših selekcij. Moč bo spremljati vse ekipe in statistike ter tako spremljati napredek mladih talentov Slovana. Redno bomo posodabljali tudi arhiv, da bodo tudi v prihodnje vidni vsi podatki. Tako bomo olajšali organizacijo in približali uporabo staršem in igralcev.

Na spletni strani pa so dostopni tudi vsi pomembni podatki in informacije, saj si želimo narediti korak proti popolni transparentnosti.

Logotip Košarkarskega društva Slovan ima, tako kot samo društvo, zanimivo in dolgo tradicijo. Še preden je bila dvorana na Kodeljevem zgrajena so košarkarski zanesenjaki igrali na prostem, v senci starih lip. Zato naš logotip predstavlja ravno lipin list.

Naš tradicionalni lipin list smo postavili v 21. stoletje in mu privoščili osvežitev, s tem pa ponazorili novo obdobje v KD Slovan, ki pa bo slonelo na bogati tradiciji.

Logotip pa smo smo tudi obogatili. Ker obožujemo košarko, Slovan pa nam predstavlja sinonim za ljubezen do te igre smo žogo in srce združili v logotipu društva. S tem želimo grafično prikazati našo vizijo, saj želimo vrata košarke odpreti vsem, ki jo nosijo v srcu. Poleg naših najmlajših nadobudnih košarkarjev v šoli in mladih talentov, ki se pri nas kalijo in si želijo nekoč stopiti na najslovitejše parkete, lahko v naših rekreacijskih programih trenirajo vsi večni ljubitelji.