Pionirji in kadeti gostujejo v Kopru, mladince čaka tekma proti Jančam na Kodeljevem

Tik pred začetkom zimskih počitnic se bodo na tekmovalnem parketu pomerili Slovanovi mladinci, kadeti in pionirji.

V soboto našo kadetsko ekipo čaka pomembno gostovanje v Kopru pri ŠD KOŠ Primorska. Po težkem porazu na Kodeljevem proti Petrol Olimpiji bodo Slovanovi košarkarji skušali pokazati boljšo predstavo.

Varovanci Mihe Brodnika bodo tekmo v športni dvorani STŠ Koper pričeli ob 10.30.

Miha Brodnik:

»Smo šele na začetku tretjega dela tekmovanja in čaka nas še pet močnih tekem. Sobotni nasprotnik Koš Primorska je  verjetno prvi favorit za zmago v letošnjem kadetskem prvenstvu. Moja želja je, da bi fantje to tekmo odigrali veliko bolje, kot v torek proti Petrol Olimpiji.  Imamo nekaj težav s sestavo ekipe in predvsem poškodbami, zato upam,  da čimprej znova nastopimo kompletni.«

Le dan pozneje, v nedeljo, pa gostovanje pri ŠD KOŠ Primorska čaka tudi pionirje. Po tesnem porazu v prejšnjem krogu proti ekipi iz Nove Gorice, so igralci, ki jih vodi Bojan Brodnik, zelo motivirani, da na Obali prikažejo svojo najboljšo igro in se v Ljubljano vrnejo z zmago. V Osnovni šoli Antona Ukmarja se bo tekma pričela ob 10. uri.

Tekmovalni vikend pa bodo znova zaključili mladinci. Ob 18. uri jih na Kodeljevem čaka pomembna tekma proti Jančam. Naša ekipa in lepo popotnico petih zaporednih zmag, zato bo nedeljska tekma zagotovo zanimiva.

Trener Marko Marković tekmo pričakuje optimistično:

»Smo v pričakovanju tekem za razvrstitev in temu primerno tudi treniramo in tempiramo formo! Na tekmi proti Jančam želimo osvojiti novi dve točki!«