Tekmovalni vikend za KD Slovan začenjajo in zaključujejo mladinci

Naše selekcije znova čaka pester tekmovalni konec tedna, ki ga bodo začeli mladinci že danes s tekmo proti Krki. V Novem mestu se bo tekma pričela ob 17.30.

V soboto pa bodo ligaško tekmovanje nadaljevali člani. Ekipa je po treh krogih še neporažena, v četrtem pa jih čaka gostovanje pri AKK Branik v Mariboru. Štajerci so do zdaj prav tako vknjižili vse zmage, tako, da lahko pričakujemo napeto in zanimivo tekmo.

Varovanci Grege Sajevica, U13 A, bodo v soboto igrali turnir v Športni dvorani Šenčur. Najprej se bodo ob 12.15 pomerili proti ekipi Domačije Vodnik Krvavec, ob 13.30 pa še proti ekipi iz Grosupljega. Ekipa U13 B, pod vodstvom Anžeta Trafele, pa se bodo v soboto v mali dvorani v Stožicah najprej pomerili proti Helios Suns B (ob 10.15), nato pa še proti Petrol Olimpiji B (ob 11.30)

Selekciji U15 A in U17 B ta vikend igrajo tekmi v gosteh. Ekipa pod vodstvom Bojana Brodnika, U15 A, gostuje pri Stražišču Kranj, U15 B, ki jo vodi Grega Sajevic, pa pri ekipi Lesdog iz Kočevja. Obe tekmi se bosta pričeli ob 10. uri.

Ekipa U17 A se bo na gostovanju proti Krki pomerila v soboto. Kadete, pod vodstvom Mihe Brodnika, tekma čaka že ob 10.30.

V nedeljo pa bodo tekmovanja za ta konec tedna za KD Slovan zaključili mladinci, ki se bodo še v drugi tekmi v roku štirih dni pomerili proti Hopsem iz Polzele. Tekma bo se bo v dvorani Kodeljevo pričela ob 18. uri.

Trener mladinske in članske ekipe, Marko Markovič pred tekmami svojih varovancev:

»Mladince danes čaka pomembno gostovanje, saj smo v težjem položaju, ker lovimo prvo zmago, vsekakor pa smo se na tekmeca dobro pripravili in pričakujem, da bodo fantje pokazali boljšo predstavo, kot na zadnji tekmi, predvsem pa, da bodo pokazali boljši pristop! V nedeljo pa znova igramo doma in pričakujem težko tekmo, vendar vsi upamo, da bomo imeli številčnejšo podporo s tribun.

Na sobotni članski tekmi pa pričakujem predvsem to, da bodo mladi izkoristili svojo minutažo ter da bodo na dobri prvenstveni tekmi prikazali pravo borbo.«