Napovednik prihajajočih tekem

V torek so naši člani žal izgubili pokalno tekmo proti Parkljem, včeraj pa so mladinci visoko premagali KK Stražišče Kranj ter se tako uvrstili v 1. SKL!

To je pa zgolj začetek napetega konca tedna za KD Slovan. Že jutri nas čaka zelo pomembna članska tekma proti KK Nazarje. Po zmagi v prvem krogu proti KK Radenski Creativ Sobota, lahko znova pričakujemo napeto in zanimivo tekmo.

Trener Marko Markovič pred petkovo tekmo:

»V tem trenutku smo v dolgem tekmovalnem nizu, saj so se z začetkom tekmovanj zvrstile tudi tekme mladinskih in kadetskih selekcij, tako, da veliko časa za počitek pred to tekmo ni bilo. Vseeno pa bo potrebno stisniti zobe in odigrati tekmo po najboljših močeh. Želim si, da fantje na domačem igrišču pridejo na parket z veliko energije in da dostojno ubranijo barve kluba.«

Veliko počitka za navijače Slovana pa ne bo. Že v soboto ob 10. uri se bodo člani selekcije akademije U17 pomerili proti KK Krka. V dvorani Kodeljevo lahko pričakujemo odlično tekmo.

Člani selekcije U17 B pa bodo na Osnovni šoli Ledina igrali proti Jančam.

V soboto se bodo člani selekcije akademije U13 B merili V Gorenji vasi proti tamkajšnjim vrstnikom.

V nedeljo pa bodo na parket dvorane Kodeljevo stopili predstavniki selekcij akademije U15 A in B. U15 A se bodo ob 9.30 pomerili proti predstavnikom Stražišča Kranj, U15 B pa proti Kočevju.